Kisah Kami

Kisah LADURRAR bermula pada Mei, 2016 dimana pengasas LADURRAR, Nurul Ain dapati bahawa majoriti dari pengguna produk kesihatan di Malaysia mempunyai satu persamaan. Mereke inginkan sesuatu yang bagus, mudah digunakan dan murah. Sebagai seorang wanita yang bergelar ibu dan juga peniaga. Nurul Ain menghadapi masalah serupa dari segi urusan masa. Jadi, pengasas LADURRAR sendiri mencari sebuah produk yang boleh membantu dalam kehidupan seharian dan dari situ tercetus idea menghasilkan Jus LADURRAR.

Kini, LADURRAR beruntung kerana telah diberi peluang oleh ratusan pelanggan untuk membantu mengubah hidup mereka, bukan sahaja dari segi kesihatan dan fizikal, malah kewangan juga.

Jus LADURRAR

Kami sentiasa percaya untuk menghasilkan produk kesihatan yang terbaik untuk pelanggan kami. Adalah matlamat kami di LADURRAR untuk menghasilkan produk produk yang mengikuti piawaian kualiti terbaik.

Objektif LADURRAR

  • Meluaskan pasaran produk LADURRAR ke seluruh Malaysia, Brunei, Sabah Sarawak, Singapura dan Indonesia.
  • Melantik stokis dari setiap negeri dan daerah dimana stokis negeri membangunkan dan memasarkan disetiap daerah.
  • Meningkatkan promosi produk dengan lebih agresif di setiap media utama iaitu TV, radio, akhbar dan internet.
  • Menambah baik serta kualiti setiap produk untuk kepuasan pelanggan.
  • Membantu para wanita yang ingin menjana pendapatan sampinga.

Visi Kami

Menjadi salah sebuah syarikat utama yang menyumbang kepada wnita untuk menjana pendapatan disamping menjaga kesihatan diri.

Misi Kami

Misi Kami: Meningkatkan sistem ekonomi wanita serta memperbaiki penampilan wanita menjadi surirumah yang berjaya dan professional dalam berurusan dengan pelanggan.

ANUGERAH & PENGIKTIRAFAN

Woman In Business

Top Young CEO 2019

WhatsApp Image 2019-08-18 at 7.16.40 PM (1)
WhatsApp Image 2019-08-18 at 7.16.40 PM
WhatsApp Image 2019-08-18 at 7.16.41 PM
Close Menu
×
×

Cart